19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Çoşkuyla Kutlanıyor

Haber Tarihi: 19/05/2016 Araban'dan Haberler Sayfasına Geri Dön »

Atatürk’ün gençlere armağanı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Araban'da da törenlerle kutlandı.
Hükümet konağı Atatürk Anıtı önünde başlayan kutlamalara
Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Taşkın Kılıç, Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Cumhuriyet Savcısı Hacı Ömer Koyuncu, İlçe Emniyet Amiri Özgür Moz, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Sülü, siyasiler, idari birim amirleri, bazı dernek temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Araban Anadolu Lisesinde devam eden program tekrar saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende öğrenciler şiirler okudu ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Törenin ardından çeşitli spor gösterileri yapıldı.
Proğram
Araban Kaymakamlığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğu ortaokullar arası Kaymakamlık Futbol Turnuvası Müsabakalarında dereceye giren okullara kupa ve madalyalarının verilmesiyle sona erdi.