Ay Yıldızlı Bayrak Araban Semalarında!

Haber Tarihi: 17/04/2016 Araban'dan Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in talimatıyla Raban Kalesine ilçenin her yerinden görülebilen 1 adet 25 metrelik bayrak direği dikildi. Vatanın birliğini ve bölünmez bütünlüğünü ifade eden ay yıldızlı Türk Bayrağı, bugünden itibaren ilçenin semalarında dalgalanmaya başladı.
HEMŞEHRİLERİMİZİN İSTEKLERİ GERÇEKLEŞTİ
Başkan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada "Sosyal medya üzerinden her gün Araban ilçesine bayrak dikilmesiyle ilgili istekler vardı. İlçeye bayrak dikilmesiyle ilgili bir çalışma yapacağımızı ekiplerimizle paylaştık. İlçemiz, dalgalanan bayrağımızla şimdi daha da güzel oldu. Bayrak dikilen alanın çevre düzenlemesini ve ışıklandırmasını da tamamladığımızda burası ayrı bir güzelliğe kavuşacak. Araban'da 30 Mart'tan sonra değişim başladı, vatandaşlarımız bunu her geçen gün daha da fazlasıyla görmeye başlayacak" dedi.