Başkan’dan Kitap Okuma Kampanyasına Büyük İlgi

Haber Tarihi: 27/11/2015 Araban'dan Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban İlçe Millieğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temel eğitim ve ortaöğretim kapsamındaki öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasına katkı sağlamak amacıyla yürütülen proje kapsamında Dumlupınar ilköğretim okulunda bir etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ertuğrul ve Dumlupınar İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve Öğrencileri Katıldı.
Gerçekleştirilen Etkinlik Sonrasında Açıklama Yapan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir; Amacımız eğitim projelerimizdeki hedeflerimize ulaşmaktır, Okuma Kampanyasını ve  eğitim projelerimizi başarıyla sürdürüyoruz, hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle Projelerle öğrencilerimiz, hem derslerine yönelik eğitim görüyor hem de sosyal aktivitelerimizle boş vakitlerini değerlendirme imkânı buluyorlar. Amacımız öğrencilerimizin başarısını artırmak eğitim projelerimizdeki hedeflerimize ulaşmaktır.”dedi.