Köklüce’de Yollar Yenileniyor

Haber Tarihi: 27/01/2016 Araban'dan Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında Köklüce Mahallesi’nin yollarında yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Araban Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Köklüce Mahallesi’nde ki yollar yenileniyor. Farklı sokaklarda yürütülen yolun yapılacağı çalışmalarda kesik yollar düzenlenirken, mucur döşeme çalışması gerçekleştiriliyor. Yol üzerinde yer alan ağaçlar budanarak temizlenirken, asfalt kırığı ile yollar yeni haline kavuşuyor.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, “ İlçe genelinde sürdürdüğümüz yol yapım çalışmalarımız kapsamında Köklüce Mahallemiz’de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Amacımız  Araban’da bozuk yol bırakmamak. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz asfalt çalışmalarına hız verdi. Köklüce Mahallemiz’in her bir sokağında düzenleme ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İnşallah çalışma sonunda Köklüce Mahallemiz’de ki bozuk yolların hepsi düzenlenecek” dedi.