15 Temmuz'da 30 Ağustos Ruhunu Gördük

Haber Tarihi: 30/08/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Bugün, tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimizin, Anadolu'da verdiği çetin Kurtuluş Savaşı mücadelesine son noktayı koyarak Cumhuriyetimizin kuruluşunu müjdelediği, büyük zaferimizin 94. yıldönümünü, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.
Milletimizin birlik beraberliğini ve kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık devlet geleneğimiz, ordumuz ve yine milletimizin yapısında mevcut olan üstün hasletler karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olamayacak ve kahraman milletimiz kutlu yürüyüşüne devam edecektir.
Bu duygular içerisinde; başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; hain darbe teşebbüsü ve kalleş terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, vatanımız uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, ailelerine sabır ve metanet, gazilerimize acil şifalar dilerken 30 Ağustos Zafer Bayramımızı tebrik ediyorum.