Araban Belediyesi Kadınları Meslek Sahibi Yapıyor

Haber Tarihi: 12/04/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçede yaşayan vatandaşlarımızın çeşitli ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra özellikle kadınlara ve gençlere yönelik mesleki eğitim kursları da düzenleyerek onların iş bulmalarında önemli rol oynuyoruz.
Araban Belediyesi, İşkur işbirliğinde gerçekleştirdiği el beceri kursları sayesinde kadınlarımıza maddi manevi destek olarak aynı zamanda kadınlarımızın meslek öğrenmelerine olanak sağlıyor.
BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN KADINLARIMIZA TAM DESTEK
Son zamanlarda kadınların istihdam edilmesine ve meslek sahibi olmalarına önemli katkılar sağlayan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, sosyal sorumluluk projeleri ile vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. İnsanların daha rahat ve refah bir yaşam sürdürmeleri için istihdam alanında ciddi çalışmalar yapan Başkan Özdemir, bu yöndeki desteklerinin devam edeceğini söyledi.