Başkan Özdemir, Gaziler Gününü Kutladı

Haber Tarihi: 19/10/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Gazi ve şehitlerimiz, bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü ve güvencesidir.” diyen Başkan Özdemir:” Bugün de, ülkemize yönelen tehditlere karşı kendilerini siper eden Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz, aynı şuur ve fedakârlıkla görev yapmaktadır. Aziz milletimiz, şehit ve gazilerini her zaman en yüce duygularla anımsamakta, onlara sonsuz sevgi ve saygı duymaktadır. Dün olduğu gibi bugünde, vatanımızı parçalamaya ve bağımsızlığımızı yok etme planları yapanlara karşılık bu mücadeleyi vermiş olan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta bulunan tüm gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum dedi.