Hayatı Paylaşmaya Engel Yok

Haber Tarihi: 10/05/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.
YILDA BİRGÜN DEĞİL HER AN
Araban Belediyesi olarak, engelli vatandaşların her alanda yaşamsal ihtiyaçlarına daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla yaptığımız yol ve kaldırım çalışmaları başta olmak üzere tüm hizmetlerimizde engellilere uygun projeler üretiyor ve uyguluyoruz. Gerek akülü araç ve tekerlekli sandalye temini, gerekse merdivenlere yaptığımız düşük eğimli rampalarla kaldırımlarımızdaki iniş ve çıkış rampalarımızla onların ulaşımlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, ilçemize kazandırdığımız muhtelif parklarda da engelli çocuklarımıza yönelik oyun grupları yerleştiriyoruz. Engelli kardeşlerimizi yılın belirli günlerinde hatırlamak yerine, yılın 365 günü her an zihnimizden hiç çıkarmadan onlara hizmet etmeyi kendimize ilke edindik. Engelsiz bir yaşama kavuşmanın hayal olmadığı düşüncesi ile tüm Engelli kardeşlerimizin, büyüklerimizin haftasını kutluyor, hepsine sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum'' dedi.