Herkesin Başkanıyım

Haber Tarihi: 28/04/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmaya devam eden Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Belediyesi’ni kurumsallaştırdıklarını söyledi. ''Herkesin Başkanıyım, Artık vatandaşla aramızda mesafe yok, Herkesle temas halindeyiz, Adamı olanın değil, hak edenin işini yapıyoruz.'' şeklinde konuştu.
8 MERKEZ, 40 KIRSAL MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ
Başkan Özdemir, 8 merkez, 40 kırsal mahallenin hepsini yerinde çözüm anlayışı ile vatandaşın ayağına gidip, bölgenin sorunlarını yerinde dinliyor.
ADAMI OLANIN DEĞİL HAK EDENİN İŞİNİ YAPIYORUZ
Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Özdemir, belediye çalışmaları, hizmetleri ve projeleri hakkında mahalle halkına bilgi verdi.  Son 3 yılda Araban Belediyesi’ni yeniden yapılandırdıklarını ve kurumsallaştırdıklarını belirten Özdemir, “Araban Belediyesi’ni kurumsallaştırdık. Artık vatandaşla aramızda mesafe yok. Herkesle temas halindeyiz.  Herkese eşit davranıyoruz. Adamı olanın değil; hak edenin işini yapıyoruz.” dedi.
MERKEZE ÇOK ÖNEMLİ PROJELER KAZANDIRDIK
İlçe merkezine çok önemli yatırımlar yaptıklarını ve çok büyük projeler hazırladıklarını söyleyen Başkan Özdemir, “Araban Belediyesi olarak yorulmadan gece gündüz çalışacaklarını belirtti.