0342 611 22 10 Nöbetçi Eczane :

Haberler

18 kırsal mahalleye 750 ve 450 litrelik çeşitli ebatlarda 300 adet galvanizli konteyner dağıtıldı

Araban belediyesi temiz bir çevre ve korona virüsle mücadele kapsamında konteyner eksikliği bulunan 18 kırsal mahalleye 750 ve 450 litrelik çeşitli ebatlarda 300 adet galvanizli konteyner dağıttı.
Araban Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda,49 kırsal mahallede “Temiz çevre, Sağlıklı toplum” çalışmaları kapsamında, yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısında etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını en etkin biçimde devam ederek, çöp konteyner eksikliği bulunan, merkez ve kırsal mahallelere toplamda 100 adet çöp konteyner dağıtımı yapıldı.
Belediye Başkanımız Hasan Doğru, “Hijyenik ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmak amacıyla çevre temizliğine önem veriyoruz. Kırsal mahallerimizde yaşayan insanlarımıza, temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlamak amacıyla, Temizlik işleri Müdürlüğümüz tarafında 18 kırsal mahallemize 300 adet galvanizli konteyner dağıtımı yaptık.” dedi.